5 Aralık 2014 Cuma

ANDROİD OYUNLAR

EN İYİ ANDROİD OYUNLARI

    Telefondan oyun oynamayı sevenler için hazırladığımız en iyi oyunlari listeledik. Listeye girmeyi başaran bu oyunlar, oyun severler tarafından keyifle oynanan ve en çok tercih edilen oyunlardan 10 tanesini sizler için derledik.

  

CANDY CRUSH SAGA :  Facebook'ta en çok oynananlar arasında 1. sırada yer alan Candy Crush android telefonlardan oynanması mümkün, tabi ki ücretsiz!!





DİAMOND DASH :  En çok oynanan oyunlardan biride Diamond Dash, Candy Crush'a benzer bir oyun olan Diamond Dash'ta aynı renkleri bir araya getirerek patlamasını sağlamak.





BUCKETZ :   Havaya atılan eşyaları kovanın içine koyarak dengede tutmak oyunun ana teması. 




HAY DAY : Sevilen oyunlardan biri olan 'HAY DAY' oyununun da, kendinize ait tarlanızı ekip biçerek büyütüyosunuz ve büyüdükçe, level atladıkça yeni bölümler açılıyor o bölümdeki yeniliklerden faydalanabiliyorsunuz.




TEMPLE RUN : Canavarlar kovalıyor, siz kaçıyorsunuz. değişik versiyonları olan bu oyun da en sevilenler arasında yerini alıyor.



FRUİT NİNJA :  Ekranda gözüken meyveleri tek darbe ile kesmeye çalışıyorsunuz. kestiğiniz meyve kadar puan aldığınız eğlenceli bir oyun.




CLASH OF CLANS : Kendi köyümüzü kuruyoruz ve askerler eğitiyoruz. ardından da tabi ki diğer köylere saldırarak onların mallarını ellerinden almaya çalışyoruz. Güçlü olmanın çok önemli olduğu bir oyun, çünkü güçsüz olursan savaşı rakiplerin kazanabilir.

ANGRY BİRDS :  birçok telefonun olmazsa olmazı haline gelen Angry Birds'i siz de denemelisiniz.






REAL RACİNG 3 : Araba yarışı oyunları arasında önemli bir yeri olan bu oyun, araba yarışı tutkunları için gelişmişliği ile önemli bir yer oluşturuyor.



TOP ELEVEN :  Online oynanabilen bu futbol oyunu ile menajerlik kariyeri yapabilir, dünyada ki oyundaşları ile karşılaşmalar yapabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder