7 Aralık 2014 Pazar

STRATEJİ OYUNLARI


EN İYİ STRATEJİ / SAVAŞ OYUNLARI

   Oyun dünyasında en sevilen oyun türlerinden biri de strateji / savaş oyunlarıdır. Geçmişten bugüne en iyiler arasında olabilecek bazı strateji oyunlarını sizler için seçtik. Sizin de beğeninizi kazanabilecek oyunlar;


Total War Shogun 2 : Total War serisinin bir oyunu olmakla birlikte en çok gelişmişliğe sahip oyunudur. payasaya çıkış tarihi 2011 olan bu oyunda, tek kişi veya birden fazla kişi ile oynanabilir. Oyunun amacı ülkeyi ele geçirmektir.  



Total War Rome 2 : Total serisine ait oyunlardan bir diğeri olan Rome 2'de ise kendi ordularınızı kurup, gelişerek diğer ordulara saldırılıyoruz. Bu şekilde kendi topraklarınızın gelişmesini sağlıyoruz.




 Empire Total War : Oyun 1700'lü yıllarda geçmekte ve ordular kurarak savaşmayı hedeflemektedir. 2009 yılında piyasaya çıkmış olan Empire Total War'ın, strateji oyunları arasında sevenleri hayli fazladır. 





XCOM Enemy Within : 2013 yılında piyasaya çıkmış ve çok popüler olmuştur. Strateji oyunsevenleri tarafından çok beğenilmiştir. 






Civilization V:Brawe New World : M.Ö. 4000'li yıllardan başlayarak M.S. 2050'lere kadar geliyorsunuz. Kendi medeniyetinizi kurarak En yüksek puanı ve medeniyet olarak en iyi seviyeye gelmeye çalışıyorsunuz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder